Αντανάκλαση ζωής

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Φελάνης Μιχαήλ

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Reflections of life
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Η Μαρία τάδε είναι μια καταξιωμένη επαγγελματίας πιανίστρια. Ουσιαστικά έχει κάνει το «όνειρο» της πραγματικότητα. Όλα φαίνονται τέλεια. Τι καλύτερο από το να πραγματοποιείς το «όνειρο» σου;;; Τι γίνεται όταν όμως ανακαλύψεις ότι ζεις–πραγματοποιείς ένα «όνειρο» που ουσιαστικά δεν ήταν δικό σου; Όταν η στιγμή της μεγάλης επιτυχίας σου, από «όνειρο» εξελιχτεί σε τρομερό εφιάλτη;

Περίληψη

Η Μαρία τάδε είναι μια καταξιωμένη επαγγελματίας πιανίστρια. Ουσιαστικά έχει κάνει το «όνειρο» της πραγματικότητα. Όλα φαίνονται τέλεια. Τι καλύτερο από το να πραγματοποιείς το «όνειρο» σου;;; Τι γίνεται όταν όμως ανακαλύψεις ότι ζεις–πραγματοποιείς ένα «όνειρο» που ουσιαστικά δεν ήταν δικό σου; Όταν η στιγμή της μεγάλης επιτυχίας σου, από «όνειρο» εξελιχτεί σε τρομερό εφιάλτη; Επιτυχία, πλούτη, διασημότητα…. Αγαθά που ο καθένας προσδοκά. Αγαθά που παρατηρούμε στους διάσημους. Ίσως το κλειδί για την αιώνια ευτυχία. Η Μαρία τάδε απολαμβάνει όλα τα παραπάνω. Είναι μια καταξιωμένη επαγγελματίας πιανίστρια. Ουσιαστικά έχει κάνει το «όνειρο» της πραγματικότητα. Όταν για πολλά χρόνια έχεις θέσει έναν στόχο και τελικά τον φτάσεις νιώθεις απέραντη ικανοποίηση. Όμως η Μαρία τάδε δεν είναι ευτυχισμένη. Γιατί η ευτυχία προκύπτει από τα πιο απλά «αγαθά» της ζωής, όπως: Φιλία, έρωτας, αγάπη, ειλικρίνεια. Αγαθά που η Μαρία δεν απόλαυσε, γιατί οι γονείς της και η ίδια έκτισε ένα τοίχος γύρω της και ζούσε την ζωή, μέσα από τον καθρέφτη του εαυτού της.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Αντανάκλαση ζωής. Ένα σενάριο που θέλει να μιλήσει για την αληθινή ουσία της ζωής, . Σε μια εποχή που ο άνθρωπος αλλοτριώνεται και θέτει λάθους στόχους - όνειρα για πλούτη, δόξα, φήμη. Χάνει την πραγματική ουσία της ζωής. Αφού η ευτυχία βρίσκεται σε πιο απλές ανάγκες – αγαθά. Όπως η Φιλία, ο έρωτας, η αγάπη. Αντανάκλαση ζωής. Ένα σενάριο που θέλει να μιλήσει για την αληθινή ουσία της ζωής μέσο της απουσίας της.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *