PELOPAS UNIVERSE

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΒΛΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
PELOPAS UNIVERSE
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Η Μεταξία συμμετέχει στο γύρισμα ταινίας γνωστού σκηνοθέτη που γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες στο Λεωνίδιο. Η προσπάθεια της όμως δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη κι επιβράβευση.

Περίληψη

Η Μεταξία, άνεργη ηθοποιός, παραθερίζει στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. Στο ετήσιο πανηγύρι της Τσακώνικης Μελιτζάνας, την πλησιάζει ο casting director της ταινίας γνωστού Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη για να συμμετέχει σε κάποιο γύρισμα. Εκείνη αρχίζει να ονειρεύεται το ξεκίνημα της καριέρας της. Υπομένει όλες τις αντιξοότητες των μεταμεσονύκτιων γυρισμάτων προκειμένου να κερδίσει ενα πολυπόθητο πλάνο στο Χόλυγουντ. Αν και το πλάνο δεν της δόθηκε, μια καινούργια ευκαιρία ανοίγει αναπάντεχα για εκείνη

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Ο αγώνας κάθε νέας ανερχόμενου ηθοποιού, και μάλιστα στην Ελλάδα, είναι μεγάλος και δύσκολος. Η πίστη και οι αντοχές της στην διεκδίκηση του ονείρου της δοκιμάζονται συνέχεια. Εκεί όμως που νομίζει ότι έχει χαθεί πάσα ελπίδα ανέλιξης, μια ανατροπή έρχεται να επιβεβαιώσει το γνωστό απόφθεγμα « Ο επιμένων, νικά!».


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *


petros

14/9/2011 5:06:00 πμ

me liga logia melagxolika artio, ousiwdes, dramatourgiko afinwntas mia nota elpidas kai panw ap ola kenotomo kai apoluta endiaferwn... ena senario pou diskola sinanta kaneis stis meres mas. exseretiki douleia.