Η Στέλλα κι εγώ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Νάκος Δημήτρης

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Stella and me
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 2 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Την ημέρα της κηδείας της γιαγιάς του, ένα μικρό αγόρι ερωτεύεται για πρώτη φορά ένα κορίτσι, τη Στέλλα.

Περίληψη

Σε ένα μεσαοαστικό σαλόνι είναι μαζεμένοι μαυροφορεμένοι συγγενείς για να συλληπηθούν την οικογένεια για τον θάνατο της γιαγιάς. Το μικρό αγόρι της οικογένειας, μη μπορώντας να αισθανθεί τη θλίψη των μεγάλων (και για την ακρίβεια τη μάλλον κατ' επίφαση θλίψη) βαριέται στο εν λόγω περιβάλλον, μέχρι που εμφανίζεται η Στέλλα, η κόρη μιας φίλης της μαμάς του, την οποία και ερωτεύεται αμέσως. Οι προσπάθειές του για λίγη προσοχή αποβαίνουν άκαρπες, έως ότου οι μεγάλοι πάνε στην κηδεία και οι μικροί μένουν σπίτι με την άλλη γιαγιά. Με ένα κόλπο, ο μικρός καταφέρνει τελικά να κλέψει ένα φιλί από τη Στέλλα, αλλά όχι δίχως συνέπειες... Στο τέλος όμως μένει με την ικανοποίηση της επίτευξης του στόχου του!

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Ο έρωτας και ο θάνατος είναι έννοιες συμπληρωμτικές ή έννοιες με μια έστω ιδιαίτερη γειτνίαση. Ο μικρός ήρωας γνωρίζει τον έρωτα σε ένα πένθιμο περιβάλλον ακυρώνοντας ουσιαστικά το περιβάλλον και σα να αυτονομείται από αυτό. Ο έρωτας είναι κατεξοχήν ανατρεπτικός και λίγο από την ανατρπτικότητά του, τη δυσκολία του, τα τεχνάσματα που πρέπει ο ερωτευμένος να βρει, ο μιρκός ήρωας έχει την τύχη να γνωρίσει σε μια ηλικία, που τη χαρακτηρίζει μια αθωότητα, που νομοτελειακά θα παρέλθει ανεπιστρεπτί.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *