DIODIA

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΣΕΜΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία

Σύνοψη

Ένας άνδρας ο οποίος ξυπνάει και ανακαλύπτει ότι σε καθε χώρο του σπιτιου του υπάρχει και ένα άτομο που του ζητάει διόδια. τελικά ο άνδρας αυτός δουλείε σε ιδιωτικά διόδια στην εθνική οδό.

Περίληψη

ένας τύπος ξυπνάει, πάει να βγει από την κρεβατοκάμαρά του και ένας τύπος κάθεται έξω από την πόρτα και του ζητάει διόδια για να μπορέσει να περάσει. αυτός για να βγει, αναγκαστικά τα δίνει. ύστερα πάει στην τουαλέτα, ενώ κατουριέται, αλλά υπάρχει μία γυναίκα έξω από την τουαλέτα που ζητάει διόδια για να τον αφήσει να περάσει. ύστερα πάει στην κουζίνα για να φάει κάτι του αλλά όταν πάει να ανοίξει το ψυγείο, υπάρχει δίπλα ένας άλλος τύπος, που ζητάει διόδια. ύστερα, ντυμένος με τα ρούχα της δουλειάς, ο ήρώας πάει να βγει από την εξώπορτα του σπιτιού του αλλά και εκεί υπάρχει μία κοπέλα που του ζητάει διόδια. ύστερα πάει να βγει από την πολυκατοικία αλλά και εκεί υπάρχει ένας τύπος γύρω στα 50, που του ζητάει επίσης διόδια. τελικά βλέπουμε ότι η δουλειά του ήρωα είναι να δουλεύει στα διόδια στην εθνική οδό.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

την ιδέα την σκέφτηκα, ανεβαινοντας με το αμάξι από αθήνα για θεσσαλονίκη. εκνευρίστηκα απο το γεγονος οτι επρεπε να σταματαμε καθε λιγο και λιγακι για να πληρωσουμε συνολικα 10 διοδια. σκεφτηκα τι θα συνεβαινε αν αυτο θα εμπαινε στο ιδιο μας το σπιτι. γιατι και η χωρα μας ειναι κατι σαν σπιτι για μας.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *


εγω

1/2/2020 5:21:00 μμ

ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.