Ελληνική οικογένεια

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Μυλωνάς Αλέξανδρος

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
greek family
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

O Θύμιος διευθυντής εταιρίας έχει υπάλληλο τον Αχμέτ ο οποίος μια μέρα του σώζει την ζωή και τον καλεί σπίτι του να φανέ. ο Αχμέτ έχει σχέση με τον γιο του χωρίς ο Θύμιος να γνωρίζει κάτι, ο γιος του Γιάννης του το αποκαλύπτει την ώρα του φαγητού ο Θύμιος θυμώνει και απολύει τον Αχμέτ και διώχνει τον Γιάννη από το σπίτι.

Περίληψη

O Θύμιος διευθυντής εταιρίας έχει υπάλληλο τον Αχμέτ ο οποίος μια μέρα του σώζει την ζωή και τον καλεί σπίτι του να φανέ. όπως πήγαινε να περάσει τον δρόμο δεν κοίταξε αν περνάνε αυτοκίνητα και ήταν κοντά ο Αχμέτ και τον έσωσε και τον κάλεσε στο σπίτι για να τον ευχαριστήσει που τον έσωσε. ο θυμιος συντηρητικός άνθρωπος δεν βλέπει γύρω από την μύτη του αυταρχικός στην οικογένεια του.Ο Γιάννης ο γιος του καταπιεσμένο παιδί χωρίς πολλές ελευθερίες έκρυβε τόσα χρονιά την σεξουαλικότητα του επειδή φοβόταν τον πατέρα του.Ο Αχμέτ ένας πρόσφυγας από την σύρια σπουδάζει και δουλεύει ένα επίσης καταπιεσμένο παιδί λόγω αντιστοίχων αυταρχικών γονέων βρήκε τον Γιάννη και ταίριαξε. ο Αχμέτ έχει σχέση με τον γιο του χωρίς ο Θύμιος , μόλις το μαθενει γίνετε έξαλλος και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα ξεχνά ότι είναι γιος του και τον αποκληρώνει και τον πετάει έξω απ το σπίτι του ζητά να αλλάξει το επίθετο του διότι ντροπιάζει τούς προγονούς και απολύει τον Αχμέτ.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

θα ήθελα να πω ότι ο ρατσισμός είναι ακόμα πολύ μεγάλος στις μέρες μας είτε είναι σε φύλλο είτε σε εθνικότητα και έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν πολλές ελληνικές οικογένειες που είναι άκρως ρατσιστικές πάνω σε τέτοια θέματα ακόμα και σήμερα. Ζούμε στο 2012 και αυτές οι ομάδες των ομοφυλόφιλων ανθρώπων δεν είναι αποδεκτές από τον κόσμο τους θεωρούν αρρώστους και τους αλλοδαπούς τους φέρονται σαν να οι σκλάβοι τους ας είναι πάνω από όλα άνθρωποι και ας δεχτούμε τις διαφορές των άλλων.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *