Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης
E-mail:
info@t-short.gr
Web site:
http://www.t-short.gr/Kyr

Είσαι κινηματογραφιστής; Παραγωγός; Σκηνοθέτης; Σεναριογράφος; Δ/ντής φωτογραφίας; Σκηνογράφος; Ενδυματολόγος; Μακιγιέρ; Μοντέρ; Ηχολήπτης; Μουσικός;

Θέλεις να παρουσιάσεις τη δουλειά σου;

Το internet είναι αναμφισβήτητα η μελλοντική σχέση επικοινωνίας με τον κόσμο. Πολύ σύντομα δεν θα υπάρχει επαγγελματίας χωρίς το δικό του προσωπικό site, χωρίς την δική του σελίδα επικοινωνίας μέσα στο διαδίκτυο. Με μια καλή ιστοσελίδα (και εμείς δίνουμε μεγάλη σημασία στο «καλή») η δουλειά σου θα φανεί δυναμικά και η σχέση σου με τον χώρο που εκπροσωπείς θα γίνει περισσότερο στέρεα και αποδοτική.

Τεχνογνωσία

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη πείρα στην κατασκευή site σχετικών με τον κινηματογράφο (www.bigbang.gr, www.shortfilm.gr, www.shortfromthepast.gr, www.t-short.gr), είμαστε σε θέση να συμβάλλουμε στην περαιτέρω διαδικτυακή εξάπλωση της έβδομης τέχνης στην Ελλάδα. Θα χαρούμε το επόμενό μας βήμα να γίνει με το δικό σου site!

Το δικό σου site

Μπορούμε να κατασκευάσουμε το προσωπικό σου web site! Οι ταινίες σου με κάθε λεπτομέρειά τους θα παρουσιαστούν με όμορφο και λειτουργικό τρόπο, ώστε να μπορεί ο καθένας να έρθει σε επαφή με το έργο σου.

Προβολή

Οι ταινίες σου ή αποσπάσματά τους, θα μπορούν να προβάλλονται στη διαδικτυακή αίθουσα προβολής της ιστοσελίδας σου και ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να γράψει τα σχόλιά του για καθεμία από αυτές.

Προσωπικά στοιχεία

Οτιδήποτε σε αφορά ως επαγγελματία θα είναι ενταγμένο μέσα στο site. Από το βιογραφικό σου μέχρι τις φωτογραφίες που θέλεις να βλέπουν όσοι σε επισκέπτονται. Οπτικό και ηχητικό υλικό, κείμενα, κριτικές, δημοσιεύσεις, κ.λπ., είναι υλικά που μπορούν όχι απλώς να υπάρχουν στην σελίδα σου, αλλά να υπάρχουν σωστά και δυναμικά δημιουργώντας την καλύτερη σχέση με το «φίλο» επισκέπτη σου.

Alter ego;

Επιπλέον, το site σου θα είναι δυνατό να περιέχει οποιαδήποτε άλλη δράση έχεις στο ενεργητικό σου, π.χ. θέατρο, ζωγραφική, μουσική κ.λπ.

Demo

Ένα δείγμα των δυνατοτήτων του site που μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσένα μπορείς να βρεις εδώ: http://www.t-short.gr/Kyr
*Αν το επιθυμείς, υπάρχει η υποδομή για εμφάνιση του site και στα αγγλικά.

Αν το site σου γίνει δημοφιλές, θα μπορείς ακόμα και να έχεις οικονομικό κέρδος βάζοντας διαφημίσεις στις σελίδες του.
*Υπάρχει έτοιμη υποδομή για εμφάνιση διαφημίσεων.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για κάτι διαφορετικό, μπορούμε να κατασκευάσουμε site κάθε είδους και περιεχομένου.

Επικοινωνία

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντάς μας ένα e-mail και στοιχεία επικοινωνίας. Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σου και θα σε βοηθήσουμε στη δημιουργία της καταλληλότερης ιστοσελίδας για εσένα και την δουλειά σου.