Θεία....Κωμωδία

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Mαλαπέτσας Θεόδωρος - Ιωάννης

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 5 5' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Οι ουσίες σε ταξιδεύουν, σε μαγεύουν. Το μυαλό σου δεν αναγνωρίζει αλήθειες και ψέματα. Τα πράγματα φαίνονται μεγεθυμένα και πολύ ωραία. Όλο αυτό όμως, κρατάει λίγο, όσο μία ανάσα. Ίσως και λιγότερο. Η πραγματικότητα κρύβεται πίσω απ’ τις σκιές. Δεν έχεις παρά να σπρώξεις την πόρτα που σε χωρίζει από τη ζωή και ν’ αφήσεις πίσω σου τον κόσμο των καταχρήσεων.

Περίληψη

Η ιστορία είναι απλή. Μιλάει για τα όνειρα που αφήσαμε πίσω και για το λάθος δρόμο που κάποια στιγμή, πήραμε στη ζωή μας. Ο ήρωας μας, ο Δάντης, είναι ένα παιδί πολύ ευαίσθητο, το οποίο έπεσε στη μάστιγα της εποχής μας: τα ναρκωτικά. Όλοι όμως έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία, έτσι κι αυτός. Πρέπει όμως να διαλέξει. Αυτό τελικά είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Στη κάθοδό του, θα δει πράγματα που τα είχε ξεχάσει. Το παιδί που έχει μέσα του, θα του φωνάξει. Χρειάζεται όμως δύναμη για να το ακούσει. Σ’ αυτή την πορεία, οδηγός του θα είναι η θεία του, η Κωμωδία, που μέσα από ένα παραμύθι θα ανατρέψει τα πάντα.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.