Welcome to Athens

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Βουρνάς Θεόδωρος

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Welcome to Athens
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 4 5' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ένας τουρίστας που έχει 24 ώρες μεταξύ πτήσεων στην Αθήνα , έρχεται με ενθουσιασμό να προλάβει να δει έστω την Ακρόπολη αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με την ελληνική πραγματικότητα και χάνει όλη του την μέρα στους δρόμους προσπαθώντας να πάει στο ξενοδοχείο του.

Περίληψη

Ο Γιώργος , είναι ένας Eλληνοαυστραλός τουρίστας που έχει 24 ώρες μεταξύ πτήσεων στην Αθήνα . Θέλει να τακτοποιηθεί στο ξενοδοχείο του ώστε μετά να έχει την ευκαιρία να δει την πόλη και να επισκεφτεί την Ακρόπολη , που πάντα ήθελε . Αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να δει είναι τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, αφού στη διαδρομή μέχρι το ξενοδοχείο του θα αντιμετωπίσει το μετρό που έχει στάση εργασίας, τα λεωφορεία όπου δεν χωράει να μπει κι έναν ταξιτζή, που θα του πάρει παραπάνω λεφτά και θα τον αφήσει και μακριά από τον προορισμό του. Όταν πλέον θα φτάσει στο ξενοδοχείο του , έχοντας χάσει σχεδόν όλη τη μέρα , θα μάθει ότι και η Ακρόπολη είναι κλειστή λόγω απεργίας των εργαζομένων .

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *