'Ερωτας-Δολοφόνος

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Λαγούια Ελένη

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 2 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ δύσκολες και περίπλοκες.Ο έρωτας όπως γνωρίζουμε είναι το πιο όμορφο και δημιουργικό συναίσθημα. Πολλές φορές όμως αντί να σε αναγεννεί σε καταστρέφει, κυριολεκτικά κι εσένα και τον σύντροφό σου. Η πραγματικότητα μας έχει δείξει ότι συχνά οδηγεί και σε εγκλήματα πάθους. Αυτό είναι και το κύριο θέμα της ιστορίας μου..............

Περίληψη

Ο έρωτας πολλές φορές μας δείχνει και την άσχημη πλευρά του.Στην συγκεκριμένη ιστορία η σύζυγος που δεν αντέχει να ζει κάτω από την καταπίεση και την αυταρχικότητα του συζύγου της ζητά αν και αρχικά φοβόταν να το ζητήσει διαζύγιο. Εκείνος εξαγριώνεται,την απειλεί κι επειδή δεν βλέπει να τον υπακούει την μαχαιρώνει .Μόλις συνειδητοποιεί τι έκανε αυτομαχαιρώνεται και αυτός γιατί δεν αντέχει να ζει χωρίς αυτή.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η συγκεκριμένη ιστορία αποτυπώνει το αδιέξοδο στο οποίο φτάνει μια σχέση. Αφορμή για να το γράψω αποτέλεσε ένα περιστατικό δολοφονίας γυναίκας απο τον σύζυγό της που έτυχε ν'ακούσω στην τηλεόραση.Θα το χαρακτήριζα κοινωνικό δράμα. Είναι μια ιστορία απλή και καθημερινή που μπορεί να συγκινήσει τον καθένα μας.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.