Αγάπη μου απόψε θ΄ αργήσω

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Λογοθέτη Φαίδρα

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ο Αλέξης, ένα φιλόδοξο στέλεχος αναλαμβάνει την παρουσίαση για την διαφημιστική καμπάνια ενός πελάτη. Αν πετύχει, μια διευθυντική θέση θα γίνει δική του. Την θέση αυτή ,όμως, επιθυμεί και ο Φίλιππος Τούντας. Ο Αλέξης, είναι παντρεμένος με την γλυκιά Μυρτώ, ωστόσο, διατηρεί σχέση με την Ραλλού. Η Μυρτώ ανακαλύπτει την σχέση και αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Έτσι, καταστρέφει τα επαγγελματικά του όνειρα γελοιοποιώντας τον στην παρουσίαση και σε όλο τον κόσμο, εγκαταλείποντάς τον και δημιουργώντας δεσμό με τον Τουντα.

Περίληψη

Ο Αλέξης, ένα φιλόδοξο στέλεχος μιας μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας αναλαμβάνει να παρουσιάσει μια διαφημιστική πρόταση στον φιλανθρωπικό Σύλλογο «Στηρίζω». Το «Στηρίζω» είναι ένας Σύλλογος με εξαιρετικά υψηλά έσοδα από χορηγίες τον οποίο η εταιρεία του Αλέξη επιθυμεί να αναλάβει. Επιπλέον, η συνεργασία με το «Στηρίζω» εξασφαλίζει στον Αλέξη το εισητήριο για την σύντομη προαγωγή του σε διευθυντική θέση. Επαγγελματικός του αντίπαλος είναι ο Φίλιππος Τούντας, ένας συνομήλικος υπερόπτης, που εποφθαλμιά και εκείνος την ίδια θέση στην εταιρεία. Ο Αλέξης είναι παντρεμένος με την Μυρτώ, μια πολύ τρυφερή, καλλιεργημένη γυναίκα που τον θαυμάζει και τον αγαπά Η σχέση τους μοιάζει να είναι τέλεια, αν και ο Αλέξης διατηρεί δεσμό με την Ραλλού – μια ελαφριά και όχι ιδιαίτερα ευφυή κοπέλα. Ένα βράδυ, καθώς ο Αλέξης βρίσκεται στο μπάνιο, η Μυρτώ ανακαλύπτει τα φλογερά μηνύματα της Ραλλούς καθώς και αποκαλυπτικές φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού στο κινητό του Αλέξη. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει, ωστόσο, επιλέγει να μην αντιδράσει. Φέρεται, φυσιολογικά χωρίς να αποκαλύψει στον Αλέξη ότι γνωρίζει την αλήθεια. Λίγες ημέρες μετά είναι η μεγάλη μέρα της παρουσίασης. Ο Αλέξης είναι άψογα προετοιμασμένος.Η παρουσίαση ξεκινά με το Αλέξη να γοητεύει τους αντιπροσώπους του Συλλόγου με την ευφράδεια, την αυτοπεποόθηση και την ηθική του. Ωστόσο, η Μυρτώ, θέλοντας να εκδικηθεί τον Αλεξη για την προδοσία, έχει φροντίσει να παρέμβει καθοριστικά στην παρουσίαση αυτή, προσθέτοντας κρυφά μερικές από τις πιο «απαγορευμένες» φωτογραφίες του Αλέξη με την Ραλλού που ο ίδιος φύλαγε στο κινητό του . Οι εκπρόσωποι του «Στηρίζω» καθώς και όλοι οι παρευρισκόμενοι της παρουσίασης μένουν εμβρόντητοι από τις φωτογραφίες που εμφανίζονται στις διαφάνειες και φυσικά ό Αλέξης χάνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το επαγγελματικό του όνειρο. Ζαλισμένος και σε πλήρη σύγχυση, μην γνωρίζοντας ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η εκδίκηση της Μυρτώς, βγαίνει από την εταιρεία για να επιστρέψει στο σπίτι του. Η Μυρτώ, όμως συνεχίζει την τιμωρία του έχοντας γράψει με σπρευ ένα εξευτελιστικό μήνυμα πάνω στο σύμβολο της επιτυχίας του – το πολυτελές αυτοκίνητό του. Ο Αλέξης καταρρακωμένος πηγαίνει σπίτι του για να ανακαλύψει μόλις ανοίξει την πόρτα ότι η Μυρτώ έχει ήδη φύγει για πάντα από την ζωή του έχοντας μάλιστα αδειάσει όλο το σπίτι από τα έπιπλα. Η Μυρτώ δεν έχει τελειώσει όμως με την εκδίκησή της μιας και απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό μασαζ σε ένα σπα με την συντροφιά του παντοτινού επαγγελματικού εχθρού του Αλέξη, τον Φίλιππο Τούντα


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.