Drei Euro

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Γκιώνης Γιάννης

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 2 3' Πειραματικό Περιπέτεια

Σύνοψη

Ένας νεαρός άντρας στο δρόμο για μια υποτιθέμενη συνέντευξη για δουλειά. Τα τελευταία του 3 ευρώ εξαφανίζονται και στο τέλος του μένει μόνο μια λέξη από “Α” που βρίσκεται γραμένη σε έναν τοίχο του κέντρου της Αθήνας.

Περίληψη

Ένας νεαρός άντρας στο δρόμο για μια υποτιθέμενη συνέντευξη για δουλειά. Έχει μόνο 3 ευρώ στην τσέπη του. Μέσα από μια σύντομη περιπέτεια τα χάνει ένα ένα. Αυτό που του απομένει, το γράφει στην επιφάνεια ενός τοίχου με συνθήματα στο κέντρο της Αθήνας. Και σε αυτό δεν είναι μόνος

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Αναφορά στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα της χώρας μας -και όχι μόνο απαραίτητα- από την οπτική ενός νέου ανθρώπου. Κριτική στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σήμερα αναγκάζονται να πουλήσουν τον εαυτό τους για να εξασφαλίσουν μια θέση εργασίας. Οι σκληρές οικονομικές επιβαρύνσεις. Ο ρόλος θεσμών, όπως της εκκλησίας. Η μικρογραφία της σημερινής εν βρασμώ ελληνικής κοινωνίας. Τρία ευρώ που δεν έχουν ουσιαστικά καμμία αξία, όσο έχει ο έρωτας και η αθωότητα που ξαναβρίσκει ο πρωταγωνιστής της ιστορίας στο τέλος, αφού βέβαια προηγουμένως τα έχει χάσει όλα.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *