ΜΙΑ TYXAIA ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΝΑΡΔΟΥ ΙΖΑΜΠΕΛΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ο Πέτρος, τύπος της νύχτας που τον χρησιμοποιούν συνήθως για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών αναλαμβάνει μια μέρα την αποστολή να πάει στο σπίτι ενός τύπου και να τον δείρει. Φτάνοντας στην διεύθυνση που του έχουν δώσει, διαπιστώνει με έκπληξη ότι ο άνθρωπος που πρέπει να «περιποηθεί» είναι ένας παλιός του φίλος από τον στρατό με τον οποίο είχαν χαθεί για πολλά χρόνια. Η βραδιά αποκτά απρόβλεπτη εξέλιξη για τους 2 παλιούς γνώριμους.

Περίληψη

Ο Πέτρος είναι ένας τύπος της νύχτας που τα αφεντικά τον χρησιμοποιούν συνήθως για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Ένα βράδυ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από το αφεντικό του για μια αποστολή, όπου θα πρέπει να πάει στο σπίτι ενός τύπου και να τον δείρει. Πληροφορείται μάλιστα ότι αυτός που έχει «παραγγείλει» το ξυλοφόρτωμα είναι η γκόμενα του τύπου, που θέλει να τον τιμωρήσει επειδή την χώρισε και μετά σκοπεύει να πάει να τον περιθάλψει με την ελπίδα να τα ξαναβρούν. Ο Πέτρος αναλαμβάνει την αποστολή και ξεκινάει να επισκεφθεί την διεύθυνση που του έδωσε το αφεντικό του, με σκοπό να την στήσει στον τύπο την ώρα που θα γυρίζει στο σπίτι του. Όταν φτάνει στην μονοκατοικία και καθώς περιπλανιέται μέσα σε έναν κήπο οργιώδους βλάστησης προκειμένου να βρει μια καλή κρυψώνα, ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται ο Τζερόνιμο, παλιός του φίλος από τον στρατό με τον οποίο είχαν χαθεί για χρόνια. Ο Τζερόνιμο τον αναγνωρίζει, και τον υποδέχεται με μεγάλη χαρά σαν να περίμενε την επίσκεψή του. Τον βάζει στο σπίτι, και αρχίζουν να πίνουν και να συζητούν τις τις παλιές ιστορίες. Κάποια στιγμή, το αφεντικό παίρνει τηλέφωνο τον Πέτρο θέλοντας να μάθει τι έχει γίνει. Η έντονη διάθεση φιλοξενίας του Τζερόνιμο βάσει φρένο στον Πέτρο, που δεν τα καταφέρνει να φύγει από το σπίτι. Η νύχτα περνάει και κάποια στιγμή βλέπουμε μέσα στο σαλόνι του Τζερόνιμο τους 2 άντρες να τα πίνουν εμφανώς σε μεγάλα κέφια και να χορεύουν από ζεϊμπεκιές έως τσιφτετέλι. Αφού το γλέντι κοπάσει σιγά-σιγά, ο Πέτρος διαπιστώνει με έκπληξη ότι ο Τζερόνιμο γνωρίζει τον σκοπό της επίσκεψης του.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.