Μύθος Έβδομης Εποχής

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Λιάρου Μαίρη

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο η αλήθεια παλεύει να φανερωθεί. Όταν φανερώνεται επικρατεί η ειρήνη.

Περίληψη

Σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο συνομιλεί μια γυναίκα με ένα παιδί και σιγά-σιγά αντιλαμβάνεται τη ψυχή της. Στη συνέχεια η γυναίκα συνομιλεί με έναν άντρα και αντιλαμβάνεται τη ζωή. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών υπάρχει πότε φανερά πότε μυστικά ένας μουσικός-αφηγητής που σχολιάζει τις συνομιλίες της.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Το έργο αναφέρεται στην παρακμή της εποχής και στην προσπάθεια να επικρατήσει η ειρήνη μέσα απο τον διαρκή αγώνα για επιβίωση. Σκοπός του έργου είναι να δείξει πως όταν ο άνθρωπος ξεπερνάει τον ευατό του, δε βλέπει κανένα σκοτάδι και επιλέγει την αλήθεια. Η αλήθεια κρύβεται πίσω απο το σκοτάδι της ψυχής. Η αληθινή σοφία κρύβεται μέσα στην ανιδιοτελή αγάπη. Με αυτή τη συνειδητοποίηση, και όσο προσπαθεί η ειρήνη να μη χαθεί με την αλήθεια να παλεύει, έτσι και το σκοτάδι θα συρρικνωθεί μια μέρα και θα μπορέσει να κυριαρχήσει η αληθινή ευτυχία.


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1 , Φωτογραφία 2

Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.