ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ...

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΑΡΙΝΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Το θέμα του σεναρίου είναι η ζωή ενός μετανάστη από την Λιβύη στην χώρα μας , οι προσπάθειες να εργαστεί, να ζήσει αξιοπρεπώς, να θρέψει την οικογένεια του που άφησε πίσω του μέχρι το τραγικό του τέλος.

Περίληψη

Ο ήρωας του έργου είναι ένας μετανάστης από την Λιβύη, ο Αχμέτ 35 ετών. Ήρθε στην Ελλάδα για να δουλέψει, την ώρα που ο εμφύλιος μένετε στην χώρα του. Είναι παντρεμένος με την Τζαλέ, η οποία είναι στην Λιβύη. Κάθε ξημέρωμα περιμένει έξω από το τμήμα αλλοδαπών για να πάρει άσυλο. Βρίσκει περιστασιακές δουλειές που κάνουν οι μετανάστες. Τα χρήματα δεν φτάνουν για να στείλει στην γυναίκα και στο παιδί του. Όπου βρεθεί , έξω από καφετερίες, έξω από μαγαζί που πουλάει τηλεοράσεις, στέκεται κοιτά τις ειδήσεις από τον πόλεμο στη Λιβύη. Η μοναδική λύση για να βρει λεφτά είναι να εκπορνευτεί στο Πεδίο του Άρεως με άντρες. Όταν πάει να τα στείλει στην γυναίκα του, βλέπει στην τηλεόραση ενός μαγαζιού βίντεο τρομοκρατών που έχουν απαγάγει και σκοτώνουν την γυναίκα του. Από την απόγνωση του σπάει την τζαμαρία. Έρχονται οι μπάτσοι, που νομίζοντας ότι ήθελε να κλέψει, τον χτυπάνε και τον αφήνουν μισοπεθαμένο.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

όλοι πρέπει να ζούμε τουλάχιστον με αξιοπρέπεια...


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.