Εξιλέωση

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Κουκουριτάκης Περικλής

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία Μαύρη Κωμωδία

Σύνοψη

Μια ονειροπόλα και συχνά αφηρημένη κοπέλα προσπαθεί να επανορθώσει μια στιγμιαία αδράνειά της, κάνοντας μια καλή πράξη. Θέλει να «σώσει τη μέρα».

Περίληψη

Η Ιωάννα είναι μια κοπέλα 24 ετών, που βαριέται αφόρητα τη δουλειά της και αγαπάει υπερβολικά τη μουσική. Όνειρό της είναι να φτιάξει το δικό της συγκρότημα. Και ονειροπαρμένη όπως είναι, το φαντασιώνεται συχνά. Ένα απόγευμα στη διαδρομή με το τρένο από δουλειά προς σπίτι, επειδή ακριβώς είναι στον κόσμο της, δεν κάνει τίποτα για να αποτρέψει μια γυναίκα από το να ξεχάσει την τσάντα της στο παγκάκι πριν επιβιβαστεί. Θα νιώσει άσχημα, θα τσαντιστεί με τον εαυτό της για την αδράνειά της αλλά λίγο αργότερα στο πρόσωπο ενός τυφλού συνεπιβάτη της θα ψάξει για την εξιλέωσή της. Προσφέρεται να τον βοηθήσει, εκείνος δέχεται, αλλά απρόσεκτη καθώς είναι τον ρίχνει πάνω σε σταματημένα αυτοκίνητα λέγοντας την πιο άκυρη ατάκα που μπορεί να πει κανείς σ’ ένα τυφλό άνθρωπο…

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Πρόθεση μου είναι να δείξω την τάση του ανθρώπου να διορθώνει τα λάθη του βγάζοντας από πάνω του τις όποιες τύψεις κουβαλάει, έστω κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι και πάλι το επιθυμητό.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.