ENA MESHMERI SE MIA PARALIA

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος 1 ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Σεναριογράφος 2 ΜΑΡΚΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΝΙΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Δύο φίλες στην εφηβεία αποφασίζουν να περάσουν μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα σε μια πολυσύχναστη παραλία, περισσότερη από ανάγκη, παρά από επιλογή. Δεν μπορούν όμως να ηρεμήσουν. Πολλά τις αποσπούν, και οι αντιδράσεις τους είναι άμεσες και εκρηκτικές. Το αποκορύφωμα όμως είναι η εντελώς θρασύτατη – όπως θεωρούν - συμπεριφορά ενός άντρα που αφήνει τα πράγματα του δίπλα τους. Και παρόλο που δεν βρίσκεται ο ίδιος δίπλα τους, καταφέρνει να τις ενοχλήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Κι ενώ ο εκνευρισμός αυξάνεται και οι 2 φίλες είναι έτοιμες να δράσουν άμεσα, κάτι εντελώς απρόσμενο τις αναγκάζει να αναθεωρήσουν.

Περίληψη

ΣΥΝΟΨΗ 2 κοπέλες στην εφηβεία, μια πολυσύχναστη παραλία, μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Πολλά τις ενοχλούν, με αποκορύφωμα την ενοχλητική συμπεριφορά ενός άγνωστου άντρα. Όμως τα πράγματα κάποιες φορές κρύβουν απρόσμενες εκπλήξεις.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου



Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.