ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΠΟΛΙΤΟΥ - ΒΕΡΒΕΡΗ ΣΟΦΙΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
PTOOEY XELEFTERIA!
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 1 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Η οικονομική κρίση, οι απολύσεις και το ψυχικό σθένος που πρέπει να έχουμε για να προχωρήσουμε παρακάτω. Πάντα υπάρχει μια επόμενη μέρα, ο κόσμος δε σταματά στους οικονομικούς δείκτες. Να καταφέρουμε να είμαστε "πάνω από όλα αυτά"...

Περίληψη

Οι διευθυντάδες της την απέλυσαν κι εκείνη πήγε και πήρε ένα ... ποδήλατο! "Δε θα μου κάνει κανείς τη ζωή ποδήλατο", σκέφτηκε και άφησε την ψυχρολουσία της απόλυσης πολύ πίσω της. Η επόμενη μέρα, είναι μια άλλη μέρα, γεμάτη φως, αγάπη και ... ελευθερία! Φτου ξελευτερία!

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Με απέλυσαν λόγω οικονομικής κρίσης και ήθελα να το πω, να το φωνάξω, να το μάθουν όλοι! Έτσι θα ήθελαν να το πουν και τόσοι άλλοι απολυμένοι και δεν τολμούν. Και δε μιλάμε για μερικούς απολυμένους, μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους χωρίς δουλειά, με τσακισμένη αξιοπρέπεια, με άγχος που δε μετριέται με κανένα "μηχάνημα" των ΜΜΕ. ΟΜΩΣ, η ελπίδα ... παραμονεύει παντού, θες κουτσή, στραβή, τραυλή, παραμονεύει παντού και παρηγορεί όπως τα παραμύθια, τα τραγούδια, τα παιδικά αθώα μάτια.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.