Το βιβλίο

Τα 12 σενάρια που επιλέγονται από την επιτροπή κρίσης, εκδίδονται από την t-shOrt. Ο τόμος είναι στη βάση του σχεδιασμού και του μεγέθους των πέντε προηγούμενων και η έκδοση φέρει τον τίτλο «12 ΜΙΚΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΜΟΣ ΣΤ'».

Στόχος του βιβλίου είναι η δημιουργία έντυπης τράπεζας σεναρίων με σενάρια που θα είναι σημαντικά και χρήσιμα σε εκπαιδευτικό αλλά και παραγωγικό επίπεδο. Σεναριογράφοι που μέσα από το βιβλίο θα αναζητούν τον σκηνοθέτη τους, σκηνοθέτες που στο βιβλίο θα αναζητούν τον σεναριογράφο τους, παραγωγοί που θα μπορούν να βρίσκουν υλικό για τα σχέδιά τους. Το βιβλίο αποτελεί πρωτοποριακή έκδοση για το ζήτημα σενάριο. Μέσα από τις δυνατές ιδέες της t-shΟrt, και την σίγουρη αποτελεσματικότητά της ο μικρόκοσμος της ελληνικής ταινίας πάει και μπροστά και καλύτερα. Η επιμέλεια της έκδοσης θα έχει την υποστήριξη των εκδόσεων "To Ροδακιό".

Πολύ εύκολα μπορείτε να μάθετε για τους τέσσερις προηγούμενους τόμους των εκδόσεών μας, από το footer του site στο banner 12 ΜΙΚΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ (θα το δείτε εύκολα είναι και ωραίο και χρωματιστό).