Νέα

25/9/2016

Τρία βραβεία για μια παραγωγή και μια συμπαραγωγή της t-shOrt στη Δράμα

Εξαιρετικές εντυπώσεις, ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια και πολύ θερμή υποδοχή και για τις τρεις συμμετοχές της t-shOrt στη μεγάλη γιορτή των ταινιών μικρού μήκους στη Δράμα. 

Η παραγωγή μας "Η Αλίκη στο καφέ" του Δημήτρη Νάκου, σε σενάριο που το προσυπογράφει με τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη, τιμήθηκε με το Best South & Eastern Europe Film Award του 22ου Διεθνούς Διαγωνιστικού καθώς και με την Τιμητική Διάκριση Μοντάζ του Εθνικού Διαγωνιστικού για τον Πάνο Βουτσαρά, ενώ η συμπαραγωγή μας "Aenigma" σε σενάριο και σκηνοθεσία Αντώνη Ντούσια και Άρη Φατούρου τιμήθηκε με το Best Animation Film του 22ου Διεθνούς Διαγωνιστικού!

Η Αλίκη στο καφέ του Δημήτρη Νάκου
Η Αλίκη πίνει καφέ και διαβάζει. Ο Βασίλης θέλει να την συναντήσει το βράδυ. Η Κατερίνα περιμένει τον Βασίλη τα βράδια. Ο Βασίλης θέλει ξεφύγει από όλα. Και η Αλίκη είναι πάλι στο καφέ.

Δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ

Aenigma των Αντώνη Ντούσια και Άρη Φατούρου.
Στερεοσκοπική ταινία εμψύχωσης (animation) εμπνευσμένη από τη ζωγραφική του ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΑΛΕΟΝΤΑ. Ενώ το μετείκασμα του αμφιβληστροειδή - φυσιολογική βάση του κινηματογραφικού φαινομένου - έχει χρονική διάρκεια της τάξεως του 1/10 του δευτερολέπτου, το δικό μας μετ-είκασμα στο ζωγραφικό σύμπαν του Θόδωρου Πανταλέοντα, κρατάει τουλάχιστον είκοσι χρόνια. 

Δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ