Νέα

27/11/2017

Οι "Θετικές Ιστορίες" & "Οι άντρες δεν κλαίνε" συμμετέχουν στο CINEMA plus | Το ΗIV/AIDS στον κινηματογράφο

Οι παραγωγές της t-shOrt "Θετικές Ιστορίες" σε σκην. Δημήτρη Παπαθανάση, Χάρη Σταθόπουλου, Δημήτρη Άντζου, Θανάση Τότσικα, Δημήτρη Μπαβέλλα & "Οι άντρες δεν κλαίνε" σε σκην. Κυριάκου Χατζημιχαηλίδη, θα προβληθούν στον κινηματογράφο Τριανόν, την Τετάρτη 29/11/2017 και ώρα 18:00, συμμετέχοντας στο «CINEMA plus | Το HIV/AIDS στον Κινηματογράφο», με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα AIDS.

Το «CINEMA plus» πραγματοποιείται στις 27, 28 και 29 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο «Τριανόν» (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101) στην Αθήνα, και την 1η Δεκεμβρίου στο ΙΕΚ Ακμή (Τσιμισκή 14) στη Θεσσαλονίκη. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή» και τα Κέντρα Πρόληψης και Εξέτασης «Checkpoint», τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και διοργανώνεται σε συνεργασία με την εταιρεία MoovieReel.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε ταινίες από όλο τον κόσμο, με συμμετοχές και βραβεία σε καταξιωμένα διεθνή φεστιβάλ, οι δυο παραγωγές της t-shOrt είναι οι μοναδικές που εκπροσωπούν την Ελλάδα.

Είσοδος ελεύθερη.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών του φεστιβάλ.

Δείτε εδώ περισσότερα για την ταινία "Θετικές Ιστορίες"

Δείτε εδώ περισσότερα για την ταινία "Οι άντρες δεν κλαίνε"