Νέα

22/1/2011

Casting για την μικρού μήκους ταινία "Ο Κουμπαράς" σε σκηνοθεσία Κυριάκου Χατζημιχαηλίδη

Η ταινία "Ο κουμπαράς" σε σενάριο Γιάννη Σ. Νικολάου και σκηνοθεσία Κυριάκου Χατζημιχαηλίδη έχει μπει σε στάδιο προ-παραγωγής με στόχο την έναρξη των γυρισμάτων στο τέλος του Μαρτίου και την ολοκλήρωσή της στο τέλος του Αυγούστου του 2011.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Μίνα Ορφανού, γνωστή και από την ταινία "Στρέλλα" και αναζητείται  ηθοποιός για τον δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας, τον Σωτήρη.

Ο Σωτήρης είναι ένας έφηβος 18 ετών που ζει σε επαρχιακή πόλη με τον πατέρα του, στο μανάβικο του οποίου και δουλεύει. Έχει μέση φυσιογνωμία χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (μυώδες σώμα, φυσιογνωμία μοντέλου κ.λπ.) και τον χαρακτηρίζουν τα ουδέτερα αγορίστικα χαρακτηριστικά ενός μέσου επαρχιωτόπουλου. Είναι ένας ήρωας που, όντας αγόρι, θα εμπλακεί σε μία γοητευτική σχέση με την τρανσέξουαλ Ανδριάννα και θα συνειδητοποιήσει μέσα από την συναναστροφή του με αυτήν, την δική του, ιδιόρρυθμη, σεξουαλικότητα. Θα αποφασίσει στο τέλος να επαναστατήσει απέναντι στον πατέρα του και την τοπική κοινωνία ακολουθώντας τον δικό του δρόμο που είναι ταυτόσημος με την ζωή της Ανδριάννας.

Δύσκολος ρόλος, σε μια αρκετά δύσκολη ταινία, που απαιτεί 3 προϋποθέσεις:


Στη φυσιογνωμία του Σωτήρη πρωτεύοντα ρόλο παίζει η αθώα ματιά, η ευαισθησία του στον τρόπο που κοιτάζει και η γοητευτική ανώριμη, ακόμα, προσωπικότητά του.

Μπορείτε να διαβάσετε το σενάριο κάνοντας click Εδώ

Επίσης μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες ταινίες του σκηνοθέτη στο site του κάνοντας click Εδώ

Είναι σημαντικό να διαβάσετε το σενάριο της ταινίας και να διαπιστώσετε αρχικά το ενδιαφέρον σας σε σχέση με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ρόλου.

Υπεύθυνος συνεργάτης για το casting είναι ο κ. Δημήτρης Νάκος.

Σας παρακαλούμε να στείλετε βιογραφικά με φωτογραφικό υλικό (τουλάχιστον 5 φωτογραφίες) στο email  d.v.nakos@gmail.com με κοινοποίηση στο info@-t-short.gr

Το casting θα γίνει σε τρεις φάσεις:

Σας ευχαριστούμε πολύ, προκαταβολικά και θα χαρούμε να λάβουμε το υλικό σας.

Υπεύθυνος casting: Δημήτρης Νάκος d.v.nakos@gmail.com

Για την ταινία και την t-shOrt

Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης