Νέα

31/3/2012

"microγραφή 2012"

Ο μεγαλύτερος και καλύτερος διαδικτυακός διαγωνισμός σεναρίου για ταινίες μικρού μήκους μέχρι τρία λεπτά (3’) «microγραφή 2012» είναι εδώ και σας περιμένει!

Η t-shOrt, έχοντας τεράστια εμπειρία και πολύ καλή γνώση της αναγκαιότητας για ουσιαστικότερη διακίνηση της μικρής ταινίας στην κινηματογραφική αγορά, διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό σεναρίων για ταινίες μικρού μήκους «microγραφή 2012».

Συνδιοργανώτρια του διαγωνισμού, και για φέτος, είναι η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, που στηρίζει μία σειρά δράσεων που αφορούν στη Νεολαία και στις πολιτιστικές της αναζητήσεις και επιχειρεί ένα ποιοτικό άλμα, συνειδητοποιώντας ότι, στην εποχή μας, δεν αρκεί ένας διαφορετικός λόγος, αλλά χρειάζεται συστηματική προσπάθεια, προγραμματική επάρκεια και -κυρίως- δράση.

Δύο μεγάλες δυνάμεις με έναν κοινό στόχο:
Την ανάδειξη των νέων σεναριογράφων, που τολμούν να τα βάζουν με τον χρόνο και δημιουργούν δυνατές ιδέες και μικροσενάρια, που θα κάνουν την διαφορά στα κινηματογραφικά δρώμενα.


Είσαι από 18 μέχρι 40 χρονών;
Έχεις φαντασία;
Γράφεις σενάρια;
Έχεις ιδέες;


Λάβε μέρος στη «microγραφή» 2012!!!


Ημερομηνία έναρξης υποβολής σεναρίων:
  31 Μαρτίου  2012
Ημερομηνία λήξης υποβολής σεναρίων:      30 Ιουνίου    2012


Καλή επιτυχία!


Εκτός διαγωνισμού:

Είσαι μικρότερος από 18 ή  
μεγαλύτερος από 40 χρονών;
Το σενάριό σου είναι μέχρι τρεις σελίδες;

Η t-shOrt θα δεχθεί τα σενάριά σας και θα ξεχωρίσει τα καλύτερα, τα οποία και θα εντάξει, σε ειδικό Bonus Text κεφάλαιο, στην έκδοση "12 μικρά σενάρια" τόμος ΣΤ΄, ενώ η τράπεζα σεναρίων θα φιλοξενεί όλα τα σενάρια και των, εκτός διαγωνισμού, σεναριογράφων.