Νέα

17/8/2014

Η νέα παραγωγή της t-shOrt "ΕΒΙΒΑ" στο 4ο Micro μ Festival

Η νέα παραγωγή της t-shOrt "ΕΒΙΒΑ" των Αμέρισσας Μπάστα και Δημήτρη Νάκου θα προβληθεί μαζί με άλλες 14 ταινίες στο 4ο Micro μ Festival, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 διεκδικώντας την ψήφο του κοινού.

Το Micro μ Festival, το μοναδικό ελληνικό διαγωνιστικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους  που προβάλλεται για μια μόνο ημέρα σε πολλές πόλεις ζωντανά και ταυτόχρονα, με την καινοτομία του αυτή καταφέρνει να κάνει αισθητή την παρουσία του σε ολοένα μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας κάθε χρονιά. Η τέταρτη κατά σειρά διοργάνωση του φεστιβάλ εκτός από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, τα Χανιά και την Πτολεμαΐδα, που αποτελούν ήδη αναπόσπαστα μέλη του, θα πραγματοποιηθεί σε δυο ακόμα πόλεις οι οποίες θα είναι σύντομα ανακοινώσιμες.

Φέτος για πρώτη φορά καταργώντας τη διαφορά ώρας, η κάμερα του φεστιβάλ φιλοδοξεί να ανοίξει ακόμα περισσότερο τον φακό της συνδέοντας, τον ελληνικό πολιτισμό και με την ομογένεια του εξωτερικού.

Οι 15 ταινίες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της «αγαπημένης ταινίας» του κοινού του 4ου Micro μ Festival, είναι οι εξής:

1. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ του Π.Σπινθηρόπουλου
2. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΥΧΤΑ του Θ. Κατσιμίχα
3. διΕΧΙςΤ του Αρ. Χαρατσάρη
4. ΕΒΙΒΑ των Αμ.Μπάστα & Δ. Νάκου
5. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ του Αν. Σωτηρόπουλου
6. ΕΛΛΗ της Γ. Δελατόλα
7. ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ του Αλ. Χαντζή
8. ΜΑΜΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ της Αρ. Αναστασιάδου
9. ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ του Κ. Γεραμπίνη
10. ΣΧΕΣΗ ΚΑΤΑ του Φ. Τοψαχαλίδη
11. BLIND TRUST του Δ. Αγγελίδη
12. PRAY της Θ. Πετράκη
13. SUNDAY του Β. Σέρφα
14. THE EXCEPTIONAL STORY OF JEREMY SWINDON του Π. Εμμανουηλίδη
15. 0619 του Μ.Φελάνη