Νέα

4/10/2019

Οι "ΠΝΟΕΣ" στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης

Η παρουσίαση του έργου "ΠΝΟΕΣ" (4-10-2019) στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης, βρήκε ένα, γεμάτο από κόσμο, σινεμά που προσήλθε αθρόα και  παρακολούθησαν, όχι με τα μάτια αλλά με την ψυχή τους την προβολή και μας χάρισαν ακόμη μία μαγική βραδιά αγκαλιάζοντας πλατιά το έργο του σκηνοθέτη και παραγωγού Κυριάκου Χατζημιχαηλίδη!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο & τα Μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Παλλήνης για την πρόσκληση και για την εξαιρετική διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και όλους και όσοι συμμετέχουν στην οργάνωση του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη Παλλήνης καθώς επίσης και τον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθανάσιο Ζούτσο, που όχι μόνο παρευρέθηκε και προλόγισε αλλά έμεινε μέχρι το τέλος και μοιράστηκε μαζί μας την συγκίνησή του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δ/ντή του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Χανίων - Ελαιουργείον κ. Ιωάννη Ν. Αρχοντάκη, που παρουσίασε το έργο με εξαίρετες πληροφορίες αλλά και για την αγάπη του για τις "Πνοές".

Το video από την εισαγωγή των Γιάννη Φώτου, Ιωάννη Ν. Αρχοντάκη: 


Το video από την μικρή συζήτηση στο τέλος της εκδήλωσης: 


Σε λίγες μέρες η ΠΝΟΗ "Ιθάκη" θα διαγωνιστεί εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο  φεστιβάλ Video Poetry στο Cork στην Ιρλανδία. 

Δείτε εδώ όλες τις υποψηφιότητες του φεστιβάλ και την "Ιθάκη" ανάμεσά τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από την όμορφη εκδήλωση στο "Οινοποιείο Πέτρου" στην Παλλήνη