Νέα

12/2/2012

Βελτιώσεις σε όλα τα sites της t-shOrt

Η t-shOrt για την καλύτερη πλοήγησή σας στις ιστοσελίδες της, που είναι αφιερωμένες στην μικρού μήκους ταινία, έκανε πολλές βελτιώσεις, για τις οποίες και σας ενημερώνει:

A) Στο εταιρικό μας site www.t-short.gr

 1. Αναπτύξαμε στην κεντρική σελίδα, λίστα με νέα και ειδήσεις. Οι καταχωρήσεις μας δεν αφαιρούνται ποτέ. Εμφανίζονται πάντα τα πρώτα 10 νέα και τα υπόλοιπα αναπτύσσονται με paging. Το πιο πρόσφατο νέο ξεχωρίζει με κόκκινη γραμματοσειρά (www.t-short.gr).
 2. Η τράπεζα σεναρίων της t-shOrt εμπλουτίζεται συνεχώς και, δεδομένου ότι σήμερα φιλοξενεί ήδη 773 σενάρια, δημιουργήσαμε νέα σελίδα με την σύνοψη και την περίληψη όλων των σεναρίων (με αλφαβητική σειρά των τίτλων τους), έτσι ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε και να δείτε γρήγορα το σενάριο που σας ενδιαφέρει (www.t-short.gr/Tshort/senaria/summaries.asp)
 3. Δημιουργήσαμε στην τράπεζα σεναρίων της t-shOrt νέα σελίδα με τα σχόλια όλων των επισκεπτών για τα σενάρια της τράπεζας (με χρονολογική σειρά υποβολής σχολίου), ώστε να μπορείτε να έχετε άμεσα εικόνα για τις εντυπώσεις που προκάλεσε το κάθε σενάριο (www.t-short.gr/Tshort/senaria/comments.asp)
 4. Με ένα απλό κλικ μας ακολουθείτε πλέον και στη σελίδα που δημιουργήσαμε για σας στο facebook, αλλά και στο κανάλι μας στο youtube, για την καλύτερη και πληρέστερη επικοινωνία μας (www.t-short.gr)


B) Στο www.bigbang.gr
 1. Ενοποιήσαμε τη σελίδα των στοιχείων της κάθε ταινίας, της σελίδας για το login και την σελίδα του διαδικτυακού μας κινηματογράφου. Ετσι με την επιλογή μιας ταινίας βρίσκεστε αμέσως στον κεντρικό μας κινηματογράφο, απ’ όπου μπορείτε να δείτε τα πάντα εύκολα, γρήγορα και απλά (www.bigbang.gr/movie.asp?id=19)
 2. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία της εβδομάδας, άμεσα, στην κεντρική σελίδα του bigbang, με ένα απλό κλικ επάνω της, αφού δεν χρειάζεται να κάνετε login για την συγκεκριμένη προβολή (www.bigbang.gr)
 3. Εμπλουτίσαμε την «Τυχαία φωτογραφία από μικρού μήκους ταινία» που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα, με την προσθήκη 600 φωτογραφιών από τις μικρού μήκους των τελευταίων ετών φτάνοντας τον αριθμό στις 1500. Οι φωτογραφίες εμφανίζονται με σειρά random κάθε φορά που κάνετε ανανέωση (υπάρχει κουμπί "ανανέωση") της σελίδας (www.bigbang.gr)
 4. Εμπλουτίσαμε το «Ξέρετε οτι..." που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα, με την προσθήκη των στοιχείων των τελευταίων τεσσάρων ετών φτάνοντας τον αριθμό στις 500 περίπου καταχωρήσεις. Τα «Ξέρετε οτι..." εμφανίζονται με σειρά random κάθε φορά που κάνετε ανανέωση (υπάρχει κουμπί "ανανέωση") της σελίδας (www.bigbang.gr)
 5. Εκτός από την μηχανή αναζήτησης των ταινιών στο bigbang, αναπτύξαμε, στην κεντρική σελίδα δεξιά, και τυχαία εμφάνιση τίτλων ταινιών, με σειρά random κάθε φορά που κάνετε ανανέωση της σελίδας, ώστε να μπορείτε να τις δείτε ακόμη πιο γρήγορα και εύκολα (www.bigbang.gr)
 6. Δημιουργήσαμε νέα σελίδα με τις περιλήψεις και το σκεπτικό όλων των ταινιών του bigbang, για να μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ποια σας ενδιαφέρει να δείτε (www.bigbang.gr/summaries.asp?pg=4)
 7. Προσθέσαμε καταχωρήσεις νέων που αφορούν την μικρού μήκους ταινία ώστε να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα που την αφορούν. Εμφανίζονται τα τρία πρώτα νέα  και τα υπόλοιπα αναπτύσσονται με paging (www.bigbang.gr)
 8. Και φυσικά σε πολλά σημεία του site υπάρχουν tooltips, που σας βοηθούν να έχετε την όσο το δυνατόν καλύτερη πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας.

Γ) Στο www.shortfilm.gr
 1. Μετατρέψαμε την αρχική σελίδα του www.shortfilm.gr σε κεντρική σελίδα απο την οποία μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όλα τα websites της t-shOrt.  Επίσης μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε αφορά την μικρού μήκους ταινία και που μπορεί να υπάρχει σε κάποιο από τα 4 sites μας, χρησιμοποιώντας την πιο έξυπνη μηχανή αναζήτησης για ταυτόχρονη αναζήτηση. Ολα τα αποτελέσματα σας δίνονται σε λίστα με τα ανάλογα links (www.shortfilm.gr)


Δ) Στο www.shortfromthepast.gr

 1. Στην κεντρική σελίδα αναπτύξαμε ένα slide show, για την καλύτερη ξενάγησή σας στα βασικά και πιο σημαντικά περιεχόμενά του (www.shortfromthepast.gr)
 2. Η t-shOrt θέλοντας να τιμήσει τους σημαντικούς Έλληνες μικρομηκάδες, εγκαινιάζει, στο shortfromthepast, μια νέα σελίδα "Τα αφιερώματα". 12 μηνιαία αφιερώματα σε σημαντικούς μικρομηκάδες, που θα ενδυναμώσουν την σημαντικότητα της ιστοσελίδας μας για τις κλασικές ταινίες μικρού μήκους, επιδιώκοντας, ταυτόχρονα με την ουσιαστική αναφορά στο έργο και το υλικό των δημιουργών, την ενίσχυση της ιδέας της ελληνικής κινηματογραφικής ταινίας μικρού μήκους. Την βρίσκετε από το μενού αριστερά ή από το slide show της home page του site μας (www.shortfromthepast.gr)
 3. Κάθε αφιέρωμα στον δημιουργό έχει την αρχική του σελίδα με την γενική περιγραφή (www.shortfromthepast.gr/tribute.asp?id=2)
 4. Το μενού κάθε ταινίας του δημιουργού, περιέχει όλο το υλικό που αφορά στην συγκεκριμένη ταινία, αλλά ταυτόχρονα περιέχει και δεδομένα που αφορούν αποκλειστικά τον δημιουργό (βιογραφικό, προσωπικές φωτογραφίες, φωτογραφίες από τα γυρίσματα, διάφορες φωτογραφίες, μουσικό ή ηχητικό υλικό, videos σχετικά με τον δημιουργό, συνεντεύξεις για τον δημιουργό, κ.λπ.) (www.shortfromthepast.gr/intro.asp?id=13 )