Νέα

28/6/2012

Η ταινία της εβδομάδας στο bigbang.gr: "Shrink" του Σπύρου Παπαναστασίου

Ο μοναδικός κινηματογράφος αφιερωμένος στη μικρού μήκους ταινία, bigbang.gr, προβάλλει, διαδικτυακά, ταινίες μικρού μήκους, δίνοντας βήμα στις δεκάδες μικρές ταινίες που υπάρχουν και που κάθε χρόνο γίνονται στη χώρα μας, αλλά που πολύ γρήγορα "κλείνονται" στα συρτάρια των σκηνοθετών λόγω της αδυναμίας τους να προβληθούν ευρύτερα.

Η ταινία της εβδομάδας στο bigbang.gr αλλάζει κάθε Πέμπτη, σύμφωνα με τον εβδομαδιαίο ρυθμό αλλαγής των ταινιών στους κλασικούς κινηματογράφους.

Αυτή την εβδομάδα (28/6-4/7):

"Shrink" του Σπύρου Παπαναστασίου

Γενικά στοιχεία
Xώρα: ΕΛΛΑΔΑ, Είδος: Μυθοπλασία, Έτος: 2004

Τεχνικά στοιχεία
Format: HD, Έγχρωμη, Διάρκεια: 19' 0'', Ήχος: Dolby SR

Συντελεστές
Σκηνοθέτης: Σπύρος Παπαναστασίου
Παραγωγός: Cinematic Melon, Ε.Κ.Κ.
Σενάριο: Σπύρος Παπαναστασίου
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Χωριανόπουλος
Μουσική: S.Yban & K.Osmos
Μοντάζ: Ντίνος Βαμβακούσης
Σκηνικά: Δημήτρης Καλανδράνης
Κοστούμια: Σοφία Ζούμπερη
Animation:Νιόβη Σκιαδά
Ηθοποιοί: Γεράσιμος Γεννατάς, Γιούλη Αγγελή, Ονυέκα, Daphne Roeder, Αμαλία Βασιλοπούλου

Περίληψη
Ο Μάκης προσπαθεί να παρκάρει το αυτοκίνητο του αφεντικού του, ένα τεράστιο πολυτελέστατο τζιπ, στο κέντρο μιας χαοτικής από το κυκλοφοριακό πόλης. Στο λιμάνι τον περιμένει η φίλη του Τζέση να πάρουν το πλοίο της γραμμής για κάποιο μαγευτικό νησί διακοπών. Το τζιπ είναι τεράστιο, θέση δεν υπάρχει πουθενά κι ο Μάκης έχει αρχίσει να ασφυκτιά. Ξαφνικά κι απ' το πουθενά εμφανίζονται δύο Αφρικανοί μάγοι όπου και του προτείνουν να σμικρύνουν το τζιπ του αφεντικού του και να το παρκάρουν πάνω σ ένα ράφι στο μαγαζάκι τους μαζί με άλλες μινιατούρες.. Μέσα στην απόγνωση του ο Μάκης δέχεται κι οι δύο μυστηριώδεις Μάγοι με ξόρκια και μαγικά πραγματοποιούν μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Μάκη την πρότασή τους. Ο Μάκης μετά από απίστευτες περιπέτειες θα προλάβει να πάει στο ραντεβού του στο λιμάνι, αλλά από έναν δρόμο που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Δείτε περισσότερα καθώς και την ταινία εδώ