Νέα

7/4/2014

Η t-shOrt στο Festivart 2014

Η t-shOrt συμμετέχει στην Short Film Night που διοργανώνεται στα πλαίσια του FESTIVART στις 12 και 13 Απριλίου στο Λουτράκι, στους χώρους του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Lab2Art, με τις παραγωγές της "Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη" της Αμέρισας Μπάστα, "Γης μαδιάμ" του Δημήτρη Νάκου και "Ο Ήλιος κι ο Βοριάς" του Θανάση Νεοφώτιστου.

To FestivArt είναι μια ετήσια γιορτή των τεχνών και της δημιουργικής έκφρασης, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες. Σκοπός του είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναδειχθούν εκθέτοντας και προωθώντας τη δουλειά τους.

Οι εκδηλώσεις του FestivArt ξεκινούν το πρωί του Σαββάτου 12 Απριλίου και λήγουν το βράδυ της Κυριακής 13 Απριλίου με live συναυλίες και party.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, bazaar χειροποίητων αντικειμένων, σεμινάρια και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους (κεραμικής, κοσμήματος, decoupage, πασχαλινές κατασκευές, κ.α.). Το διήμερο συμπληρώνουν οι προβολές ταινιών μικρού μήκους, live graffiti και συναυλίες.

Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα www.festivart.gr